Artikelen Sjiera de Vries Artikelen derden Publicaties Sjiera de Vries

Wie is Sjiera de Vries?

Sjiera de Vries

Achtergrond

Sjiera de Vries is al ruim 20 jaar gefascineerd door diversiteit. Na een studie sociale- en organisatiepsychologie promoveerde ze in 1992 op een onderzoek over samenwerking in etnische gemengde groepen. In de jaren hierna verbreedde ze haar werkterrein naar andere vormen van diversiteit, zoals gender en leeftijd. Naast onderzoek werd het adviseren en begeleiden van organisaties steeds belangrijker. Door integratie van theorie en praktijk bereikt ze een optimaal resultaat.

Ervaring

Sjiera de Vries heeft vanuit verschillende posities voor verschillende opdrachtgevers (klik hier voor een overzicht van projecten) gewerkt aan diversiteit. Soms aan het ontwikkelen van kennis, in andere gevallen als adviseur of ontwikkelpartner. Samen met opdrachtgevers en hun medewerkers wordt zo een betere werkomgeving ontwikkeld.

Kennis delen

Omdat kennis er is om te delen heeft Sjiera de Vries altijd veel geschreven over diversiteit en de ontwikkelingen rond dit thema (klik hier voor een overzicht van mijn publicaties). De belangrijkste publicaties kunt u downloaden via deze website (klik hier om naar mijn artikelen te gaan).

webdesign: PipNL